Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

CAPCO COVENT GARDEN

London Office

SIZE:
Cat A 1,600m2, Cat B 400m2

ADDRESS:
Regal House, Covent Garden

SCOPE:
Feasibility analysis to maximise Cat A net lettable area, design of building exterior, listed building planning approval, detailed briefing, interior design, site monitoring, furniture specification

ACCOMMODATION:
Building exterior, building reception and common areas, 4 th floor Capco reception and client suite, open plan workspace and support areas.

A complete Cat A refurbishment project that developed into the Cat B fit-out of one floor for our client, Capco.

Our initial project brief saw us work in partnership with the contractor to develop and deliver prime Cat A refurbished office space at Regal House. The scope included the replacement of the old building entrance and facade, the reconfiguration of the listed section of the building and a complete refurbishment of all four floors.

During the project we were asked to assist with the Cat B fit-out of one of the floors for Capco to move into themselves. With the focus being presentation and social space for Capco’s clients the floorplate is arranged around the detailed model of Covent Garden. Meeting rooms of varying sizes surrounding the entrance and reception and reflect the modern brand expression which is used throughout the Capco estate.

“Shaw studios brought a creative and pragmatic approach to the complete refurbishment of this challenging building in the heart of Covent Garden. They maximised the existing features delivering space that truly reflects the Covent Garden brand, repositioning our building as a flagship space in the heart of the estate. So much so we moved in ourselves !”

James Pearce
Project Manager, Capco Covent Garden